Sabtu, 5 Mac 2011

gemuk itu lemak aku

Assalamualaikum babe..


** Kawan aku memang tak guna betul, adakah patut dia buat lukisan ni! memang melemahkan semangat aku betul tapi bila aku tengok gambar ni, rasa nak ketawa pulak. ish2x. 10 tahun kita tak makan nasik tetiba dalam masa 5 minit badan kita gemuk balik sebanyak 10 kilogram.. Baik tak payah diet kalau macam tu.

So memang pelan hidup aku nak kurus dalam masa 5 tahun. Masa tu aku udah kaya kot so boleh lah aku dapatkan rawatan dekat London manegment tu.

Diet?? aku memang diet tapi itu tak menjamin aku kurus pasal aku just jaga makan untuk mengelakkan penyakit but aku memang telah ada penyakit iaitu OBESITI!!.. Arhhh nak pilih baju pun payah oo.. So matlamat gua mesti di teruskan pasal aku tak nak sengsara menjalani liku-liku hidup yang memang dah berbengkok ni.
comel macam dia 7 tahun nanti
Lelaki? cinta ? hurmm lantak lah tu. hahaha!!! bodoh diorang tu,, Hanya pandang pada luaran. Bila aku kurus kang, aku tak kan pilih lelaki hendsem pasal hati diorang musti berbau bangkai. Wow,, bunyik macam trauma je aku ni, actualy takde larh. Aku tak anti pun dengan golongan Adam ni but berwaspada sahaja.
Yelah, ish banyak yang gila seks!! benci betol aku bila terkawan dengan diorang ni. Arghh sengaja betul diorang nak rosak kan betina-betina yang ada di Malaysia ni.. tambahan pulak bila aku dengar cerita-cerita dekat FB, FORUM and whatever, naik serik dan seram aku dengan spesies lelaki.


1 ulasan:

aQueciibodoh aka azLan Syah berkata...

atukoi.. lukisan ku lae tuu.. XD